15. 6. 2018 | Bc. Elena Vontorková |

Cíl semináře:

Seminář představí novinky, které přináší nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Toto nařízení nabude účinnosti již 25. 5. 2018.

Cílová skupina:

Zaměstnavatelé, účetní a ostatní osoby, zabývající se osobními a citlivými daty zaměstnanců v organizaci.

Lektor:

Bc. Elena Vontorková - specialista v oblasti mzdového účetnictví, daní a pracovně-právní problematiky

Obsah semináře:

1) Základní principy GDPR a porovnání se zákonem č. 101/2000 Sb.
2) Dopad GDPR na interní procesy,
3) Povinnosti zaměstnavatelů při zaměstnávání fyzických osob

  • Vznik pracovního poměru, výběrová řízení, údaje poskytnuté uchazečem o zaměstnání,
  • Obezřetnost při shromažďování, zpracování a nakládání s osobními údaji zaměstnanců v průběhu trvání pracovního poměru,
  • Monitoring zaměstnanců – kamerové systémy, GPS, internet,
  • Povinnosti při ukládání dat v rámci ukončení pracovního poměru,
  • Rozdělení osobních údajů na osobní a citlivá data,
  • Kdo je správcem a kdo pověřenec pro ochranu osobních údajů, jejich povinnosti a zodpovědnost,
  • Kdy je nutný souhlas zaměstnance a kdy nikoliv, způsob získávání souhlasu zaměstnance,
  • Právo „být zapomenut“

3) Práva subjektů údajů, informační povinnost zaměstnavatele,
4) Povinnost ohlášení porušení zabezpečení či úniku dat
5) Příprava na přechod k GDPR – analýza ukládání dat, jejich selekce,
6) Přenositelnost údajů mimo EU a EHP – vysílání zaměstnanců, zaměstnávání zaměstnanců v zahraničí,
7) Pseudonymizace a šifrování osobních údajů, minimalizace rizik při přenosu dat, archivace, cloudy,
8) Příprava mzdové dokumentace na podmínky GDPR (osobní dotazník, souhlas zaměstnance, aj.)

Místo konání semináře:

MANERA CONSULTA, s.r.o., Kalusova 871/8, Ostrava - Mariánské Hory

Termín:

15. června 20182018 od 9,00 až do 14,30 hod.

Cena semináře:

1 190,- Kč bez DPH v ceně jsou zahrnuty písemné materiály
980,- Kč bez DPH v ceně jsou zahrnuty písemné materiály (zvýhoděná cena - Zelená Manera)
900,- Kč bez DPH v ceně jsou zahrnuty písemné materiály (zvýhodněná cena - Oranžová Manera)

V ceně semináře je zahrnuto:
 - materiál k semináři,
- občerstvení,
- káva, čaj,
- možnost zdarma připojení k wifi,
- zdarma parkování pár metrů od školící místnosti...

Přihlásit je možno pomocí formuláře níže. Přihlásit se můžete také mailem na adresu: manera (zavináč) manera.cz nebo poštou na adresu: MANERA CONSULTA, s.r.o., Kalusova 871/8, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, bližší informace je možno získat na telefonu: + 420 591 143 697, mobilu: +420 774 449 507. Uzávěrka přihlášek je vždy nejpozději 5 pracovních dnů před začátkem semináře.

Pro přihlášení prosím do formuláře vyplňte kontaktní údaje, uveďte o jaký seminář a jaký termín máte zájem. Uveďte jména a přijmení přihlašovaných osob a o zbytek se již postaráme my.

variabilní symbol:
15
. června 2018 - 221869

Objednávkový formulář:





Společnost MANERA CONSULTA, s.r.o. prohlašuje, že veškeré osobní údaje našich klientů jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s nařízením EU (GDPR) i dalšími zákonnými normami vztahujícími se k ochraně osobních údajů.
V případě neudělení souhlasu nebudou Vaše osobní data zpracovány ani evidovány – více v záložce Ochrana osobních údajů.

Prosím o vyjádření souhlasu či nesouhlasu se zpracováním Vámi výše uvedených údajů

SouhlasímNesouhlasím

Připravili jsme pro Vás tyto semináře. Rezervujte si své místo už dnes!